Svegard Data AB

IT-tjänster hemma hos dig

Vi säger att vi hjälper människor med vardaglig IT. Det kan handla om allt från internet- och WiFi-problem till när ett barns spel slutar fungera på datorn.

Vi löser dina IT-problem så att du kan lägga tid på det som är viktigt för dig

Här är några av de vanligaste problemen:

Datorn krånglar
Är din dator infekterad av ett virus? Eller går din dator långsamt? Små problem med datorn kan vara frustrerande i sig själva. Kontakta oss direkt i stället så slipper du bli frustrerad.

WiFi/Nätet krånglar
Om det finns ett problem med ditt hemnätverk åtgärdar vi det. Kanske är täckningen dålig eller så har enheten problem med att ansluta? Kontakta oss nu så behöver du inte oroa dig för några problem.

Vi finns här för dig!

Har du frågor kring våra tjänster? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Vi hjälper till med de problem du ställs inför. I första hand kan du ringa eller maila, svårare fall löser vi hos dig eller på vår verkstad. Vi hjälper dig med ett av våra verktyg för fjärrstyrning – som om vi satt bredvid dig. Så sparar vi in på restiden – och väntetiden. Vi arbetar med RUT-avdrag även vid arbeten via fjärrstyrning.

Behöver du hjälp? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/8/2/svegarddata.se/httpd.www/wp-content/themes/opp-theme/single-services.php on line 69

Frågor & Svar

Vanliga frågor kring våra tjänster.

När utför ni hemservice?

Vi erbjuder hemservice mellan kl. 09:00-17:00 alla vardagar. Beroende på belastningen på våra tekniker kan inställelsetiden variera från 1 dag till 3 dagar.

Vad för elektronik reparerar ni?

Vi reparerar och servar bärbara datorer, stationära datorer, skrivare och nätverksutrustning. Många gånger räcker en uppdatering eller rengöring, i andra fall föreslår vi utbyte mot modernare utrustning. Vår första prioritet är att rädda era dokument.