E-mailMapPhone Phone

För privatpersoner

Datorverkstad - PC och Mac

Vi reparerar bärbara datorer, stationära datorer och skrivare. Vi fixar även andra typer av utrustning.

Det första vi gör när vi fått in en dator som har problem är att föreslå en kopiering av innehållet. För oss, och för de flesta kunder, är innehållet i datorn viktigare än själva datorn – foton, dokument, bokföring och allt annat som är svårt eller omöjligt att återskapa. Först när detta är klart går vi över till att reparera eller byta ut datorn.

Många är tveksamma över om det är värt att reparera sin dator eller inte, då nya datorer hela tiden blir billigare och snabbare. Vi tänker både på miljön och på din plånbok. Hör gärna med oss innan du bestämmer dig för en ny dator. Vi utför aldrig en reparation utan kontakt med dig i ärendet och givetvis får du ett kostnadsförslag av oss.

Om vi ser att det är prisvärt erbjuder vi dig att uppgradera din dators minne, hårddisk med mera. Vi hjälper dig att skapa pålitliga säkerhetskopior och rekommenderar olika lösningar!

Är en ny dator rätt lösning? Då levereras den med alla dina gamla dokument, bilder, epost och annat på rätt ställe. Och självklart virusskydd!

Vi tar ansvar för din information!

Hemservice med 50% RUT-avdrag

Om du har problem med din dator, och önskar slippa besväret med att behöva ta med dig datorn till oss, eller om du inte kan vara utan den, kan vi istället komma till dig. Kontakta oss så bokar vi in en tekniker på en tid som passar dig.

Vi kan hjälpa dig med det mesta hemma som rör din dator och ditt nätverk.

Behöver du hjälp med att installera ett nätverk trådlöst hemma? Kanske har du problem med räckvidden på ditt trådlösa nätverk? Vi har lösningarna. Vi hjälper till med att ställa in datorer, utdelade skrivare, kanske du vill använda datorn med TV:n?

Vi hjälper dig att få tekniken att fungera som den ska.

Vi erbjuder hemservice mellan kl. 09:00-17:00 alla vardagar. Beroende på belastningen på våra tekniker kan inställelsetiden variera från 1 dag till 3 dagar.

Support

Vi hjälper till med de problem du ställs inför. I första hand kan du ringa eller maila, svårare fall löser vi hos dig eller på vår verkstad. Vi hjälper dig med ett av våra verktyg för fjärrstyrning – som om vi satt bredvid dig. Så sparar vi in på restiden – och väntetiden. På grund av Covid-19 ingår nu även RUT-avdrag vid arbeten via fjärrstyrning.

Vi finns här för dig!

Fjärrsupport >>

 


IT skall vara enkelt, säkert och tryggt.

 


Vi löser dina IT-problem, så du kan lägga tid på det som är viktigt för dig.