E-mailMapPhone Phone

För företag

Sedan starten 1994 har vi försökt förse våra kunder med produkter och tjänster som avspeglar spetskompetens inom varje produktkategori. Ett varaktigt arbete som kräver ständig utbildning och utveckling.

I vår strävan efter att fortsätta utveckla vår service gentemot kunderna har vi öppnat en kundmottagning där vi möter kunder i en bekväm miljö och kan demonstrera de senaste produkterna och lösningarna.

Det som skiljer oss från många andra leverantörer av IT-teknik är vårt engagemang för kunderna, vi hjälper till med allting runt datorer och servrar och siktar på långsiktiga kundrelationer där vi löpande dokumenterar allt som händer och förändras.

Med en kombination av olika system för säkerhet, driftövervakning, backup och kryptering sköter vi driftövervakningen åt dig och identifierar och löser eventuella störningar innan de blir ett problem. Effekten av detta är att du har IT-system som bara fungerar. Säkerhetskopiering sker löpande under dagen. Inga manuella rutiner behövs. Glöm all oro för IT-driften, låt oss sköta det åt dig så får du tid över att sköta din verksamhet och dina kunder!

 

We keep you and your IT System protected to keep your business running